Videó: így focizik Curtis az eltiltása alatt - ifaktor
Széki Attila Curtisről köztudott, hogy korábban magas szinten futballozott Újpesten. Azóta is hatalmas szurkolója a lila-fehéreknek. Jelenleg az Újpest RFC-220 Volt második számú csapatában futsalozik (a futball teremben 4+1-es rendszerben játszott változata – a szerk.).

A videón látható, ahogy Attila csinál egy cselt, majd egy könnyed, elegáns mozdulattal – a kapus feje fölött – a hálóba emeli a játékszert.

Sajnos erre mérkőzéseken nem lesz esélye – legalábbis mostanában biztosan nem. Méghozzá azért, mert jelenleg is fél éves eltiltását tölti.

Attila összeakaszkodott az ellenfél egyik játékosával. Ez volt a fegyelmi vétség első fele. Ezt követően a játékvezető kiállította, mire a rapper kiütötte a kezéből a piros lapot – ez volt a második vétség – írja a Nemzeti Sport Online.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Laskóy Noémi edzésre motiválja követőit

A népszerű influenszer, Laskóy Noémi Instagram-oldalán elindított egy sorozatot, amiben videók formájában edzős gyakorlatokat mutat be követőinek ezzel is motiválva őket az egészséges életmódra.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!