Videóáradat Markó Rebeka YouTube-csatornáján - ifaktor

A YouTuber néhány hétig nem tett közzé videót a csatornáján, azonban most a jelek szerint minden erejével azon van, hogy pótolja a kiesett időt. Az elmúlt egy hétben öt videós tartalommal érkezett.


Ez esetben nem egy vlog készült, hanem egy beszélgetős videó. Követői számos kérdést feltettek neki, melyekre igyekezett választ adni. Többek között Bencével való kapcsolatáról faggatták, hogy megsínylette-e a járványos időszakot, házukkal, Ollie-val kapcsolatos kérdések érkeztek, illetve, hogy milyen terveket állított fel magának az idei évre.

Sokak nem tudták, hogy Rebekának két végzettsége is van: műkörömépítő és kozmetikus. Jelenleg egyikben sem dolgozik, mivel a YouTube- és Instagram-platformja kezelése kitölti ideje nagy részét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lakatos Márk is kiáll a szivárványcsaládok mellett

A magyarországi LMBTQ közösségek egyik legismertebb alakjaként Lakatos Márk is kiállt a Pál Marciék által indított „A család az család" kampány mellett.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!