Khloé Kardashian bebizonyította, hogy nem szerkeszti testét - ifaktor

A népszerű Kardashian klán egyik tagja, Khloé Kardashian legújabb Instagram-bejegyzésében bizonygatja kételkedő követőinek, hogy nem szerkeszti fotóin a testét és nem használ photoshop alkalmazást.


Khloénak minden bizonnyal elege lett az utálkozó és kritizáló kommentekből, amik a külalakjára érkeznek nap mint nap. Ezért készített egy élő bejelentkezést és videó felvételt is, amin megmutatta testét minden filter és szerkesztés nélkül.

A külföldi világsztár bejegyzésében azt is elárulta, hogy már nehezen birkózik meg azokkal a kritikákkal, amikben őt nevezik a Kardashian család legrondább és legkívülállóbb tagjának. Elmondása szerint számtalanszor kap olyan megjegyzéseket, amikben kételkednek benne, hogy egyáltalán Kardashian lány-e.

A sztár tisztában van vele, hogy a negatív és rosszindulatú megjegyzések végleg sosem fognak megszűnni, de szerette volna megosztani érzéseit ezzel kapcsolatban rajongóinak. A videó pedig elég extrémre sikerült, hiszen testét csak kezével és egy fehérnemű alsóval takarta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!