Khloé Kardashian bebizonyította, hogy nem szerkeszti testét - ifaktor

A népszerű Kardashian klán egyik tagja, Khloé Kardashian legújabb Instagram-bejegyzésében bizonygatja kételkedő követőinek, hogy nem szerkeszti fotóin a testét és nem használ photoshop alkalmazást.


Khloénak minden bizonnyal elege lett az utálkozó és kritizáló kommentekből, amik a külalakjára érkeznek nap mint nap. Ezért készített egy élő bejelentkezést és videó felvételt is, amin megmutatta testét minden filter és szerkesztés nélkül.

A külföldi világsztár bejegyzésében azt is elárulta, hogy már nehezen birkózik meg azokkal a kritikákkal, amikben őt nevezik a Kardashian család legrondább és legkívülállóbb tagjának. Elmondása szerint számtalanszor kap olyan megjegyzéseket, amikben kételkednek benne, hogy egyáltalán Kardashian lány-e.

A sztár tisztában van vele, hogy a negatív és rosszindulatú megjegyzések végleg sosem fognak megszűnni, de szerette volna megosztani érzéseit ezzel kapcsolatban rajongóinak. A videó pedig elég extrémre sikerült, hiszen testét csak kezével és egy fehérnemű alsóval takarta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!