Videón, ahogy nyílt törését követően, Tiger Woods mankózva tért vissza Los Angelesbe - ifaktor
Tiger Woods fekete pólóban mankóval közlekedik a reptéren

Egy rendkívül súlyos autóbaleset eredménye a mankó.


Tiger Woods 4 hónapja szenvedett olyan brutális balesetet, aminek következtében majdnem elvesztette a lábát. Ahhoz képest, a mostani képek azt mutatják, hogy elég jól mozog a golf-legenda.

Videóért kattints egyet jobbra!

Woods repülője a héten landolt a los angeles-i reptéren, ahol közvetlen a leszállást követően, csatlakozott barátnőjéhez, Erica Hermannhoz.

Miután a gép leszállt, Woods saját lábán, egy pár mankóval hagyta el a repülőteret. Kompressziós zoknit viselt és habár néha már terhet is helyezett a sérült lábára, felfedezhető volt a bicegés.

A golf-legenda azért érkezhetett Los Angelesbe, hogy egyeztessen a doktoraival és diagnosztizálják, melyek lesznek a következő szükséges lépések, a mihamarabbi felépülés érdekében. Mint azt korábban megírtuk, Woods február 23-án szenvedett egy autóbalesetet, ami egy nyílt törést eredményezett a jobb lábán.

A jobb lábát több csavarral és fémlemezzel rögzítették, majd egy kisebb kórházi bent létet követően, március közepén hazaengedték. Az eddigi információk alapján, eddig floridai otthonában lábadozott és végezte a rendkívül nehéz és pokolian fájdalmas rehabilitációt, azonban mára szemmel láthatólag eléggé jól van ahhoz, hogy utazzon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!