Videón Berki Krisztián és Puzsér csörtéje a bíróság előtt - ifaktor
A médiaszemélyiség a kemény hangvételű videó miatt – amelyben Puzsér említi a gyermekét is, valamint azt, hogy bűnöző a celeb – bíróság elé vitte az ügyet, amely második meghallgatásáról egy videót tett közzé Puzsér.


A bírónő előtt Puzsér azzal védekezett, hogy Berkinek közszereplőként tűrési kötelezettsége van, mint politikus pedig pláne így van ez. Illetve említette még – amivel Hajdú elleni perében is védekezett –, hogy ő mindössze a jelenséget írta le.

Berki szerint a családja megsértése az utolsó csepp volt a pohárban és a média szerepléseire is káros hatással vannak az ehhez hasonló megszólalások.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Így élte meg Csobot Adél és Istenes Bence az Életünk története forgatását

Ma este lesz látható a tévéképernyőn Csobot Adél és Istenes Bence Friderikusz Sándor műsorában, az Életünk történetében. Adél és Bence most az RTL Reggeli műsorában mesélt a forgatási élményekről és arról, hogy hogyan hatott rájuk az ott uralkodó miliő és a megöregítés.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!