Viharfelhők a Debreceni VSC körül - ifaktor
A Hajdú-Bihar megyei csapat körül az elmúlt időszakban megszaporodtak a pletykák, amelyek olybá tűnik, hogy a csapat teljesítményére is kezdenek kihatással lenni.


Az első jele a problémáknak az Bódi Ádám lemondása volt a csapatkapitányi karszalagról, amelyet az a bejelentés követett, miszerint az utódja a csapathoz nyáron visszatérő magyar válogatott Dzsudzsák Balázs lett.

Mindezek után következett az újabb hírlavina. A Nemzeti Sport számolt be róla, hogy az utóbbi idők gyenge eredményei után (vereség a Szolnok és a Gyirmót ellen) új vezetőedző válthatja Kondás Elemért a kispadon. Mindez azért is érdekes, mert a Loki a vereségek ellenére is magabiztosan vezeti az NB2-es bajnokságot.

Az NSO értesülései szerint a Debrecent sportigazgatóként szolgáló Tőzsér Dániel barátja és egykori válogatott társa, Huszti Szabolcsot szeretné a vasutasok kispadjára Kondás helyett.

Frissítés:

A DVSC időközben hivatalosan is bejelentette, hogy Huszti Szabolcs és Toldi Gábor párosa (!) veszi át a szakmai munka irányítását Kondás Elemértől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Related Articles From Your Site

Friss

A TikTokot alapító cég, a ByteDance felfoghatatlan növekedése 2020-ban

111%-os növekedést produkált a kínai vállalat-óriás.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!