Világbajnok lett Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang - ifaktor
Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang már többször bebizonyította eddigi pályafutásuk során, hogy a világ élmezőnyébe tartoznak. Legnagyobb sikerük a magyar férfi váltóval elért olimpiai aranyérem (amely Magyarország első téli olimpiai sikere – a szerk.).


Ádó és Sanyi a most futó dordrechti világbajnokság férfi ezer méteres számában végeztek a két első helyen. Shaolin Sándor lett az arany, míg Shaoang az ezüstérmes, de az ifjabb testvér egy nappal korábban elsőként ért célba az 500 méteres versenyszámban.

„Úgy keltem fel szombaton reggel, hogy tudtam: világbajnok leszek"

mondta korábban a Magyar Korcsolyázó Szövetség oldalán, aki első magyarként lett összetett világbajnok rövidpályás gyorskorcsolyában.

A VB zárásaként a férfi váltóban is jól szerepeltek a mieink, így ebben a számban is bezsebeltek egy érmet, méghozzá az ezüstöt!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!