Világrekordot döntött volna Istenes László? - ifaktor
A Mokka műsorvezetőjének Instagram-oldalára került ki egy poszt, melyben arról számol be, hogy megdöntötte a planktartás világrekordját. Vagy mégsem?


„Úgy tudom, hogy ebben a bizonyos plank tartásban 8 óra 15 perc a világrekord. Az bizony nagyon komoly teljesítmény. Én 9 órája olvasok mozdulatlanul így, de annyira izgalmas a könyv, hogy egyszerűen nem tudom abbahagyni... még befejezem, aztán meg megyek futok egyet mert kell a mozgás. 😉🤟😃"

– írta bejegyzésében Istenes.

Azért végül kiderült, hogy a műsorvezető csak vicces kedvében volt, és örült, ha egy percet kibírt ebben a tartásban, nemhogy kilenc órát. Aztán kitudja, lehet annyira belefeledkezett az olvasásba, hogy tényleg rekordot döntött, csak fel sem tűnt neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Eljött a várva vár pillanat: Palik László az Exatlon pályáján

Gelencsér Tímea és Palik László a műsor mellett általában Instagramon élőzős videóban szokták szórakoztatni az Exatlon kedvelőket. A vidámság ezúttal nem mindenkinél volt felhőtlen, ugyanis Palik László arra kényszerült, hogy megmutassa, hogy ő miként startolna a verseny csúszdás pályáján.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!