Világrekordot döntött volna Istenes László? - ifaktor
A Mokka műsorvezetőjének Instagram-oldalára került ki egy poszt, melyben arról számol be, hogy megdöntötte a planktartás világrekordját. Vagy mégsem?


„Úgy tudom, hogy ebben a bizonyos plank tartásban 8 óra 15 perc a világrekord. Az bizony nagyon komoly teljesítmény. Én 9 órája olvasok mozdulatlanul így, de annyira izgalmas a könyv, hogy egyszerűen nem tudom abbahagyni... még befejezem, aztán meg megyek futok egyet mert kell a mozgás. 😉🤟😃"

– írta bejegyzésében Istenes.

Azért végül kiderült, hogy a műsorvezető csak vicces kedvében volt, és örült, ha egy percet kibírt ebben a tartásban, nemhogy kilenc órát. Aztán kitudja, lehet annyira belefeledkezett az olvasásba, hogy tényleg rekordot döntött, csak fel sem tűnt neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!