Máris villantott a Való Világ 10-ben VV Gina - ifaktor

Négyedmagával jakuzzizott félmeztelenül VV Gina a beköltözést követő buli során. A Való Világ 10. évada múlt szombaton startolt az RTL II-n.


Bevallása szerint nem kevés ital volt már VV Ginában, amikor melltartó nélkül belevetette magát a pezsgőfürdőbe, egyenesen VV Renátó ölébe. A jakuzziban négyen fürdőztek, Moh nagy lelkesen biztatta is Ginát a vetkőzésre. Amanda egy pohár pezsgővel, ruhában szállt vízbe.

Melltartója látványos elhagyását nem hagyta komment nélkül a lány, egyenesen édesanyjához szólt a szóban forgó mozdulatkor:

„Édesanyám, hogyha látod, akkor arra kérlek, hogy ba*d meg, ez a Való Világ!"

– tört ki hatalmas kacajban a pezsgőtől túlfűtött fiatal hölgy.

A kint maradt játékosok, Gábor, Merci és Vivi egyetértettek abban, hogy ez talán sok volt elsőre, hiszen beköltözésük óta akkorra mindössze öt óra telt el. Ez a jakuzziban hesszelő Renátót persze cseppet sem zavarta.

„A Renátó nagyon furfangos, mert tudja, hogy a víz alatt nincs kamera. És voltak olyan pillanatok, hogy azért tipitapizott."

– árulta el VV Gina..

via Blikk

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!