Vilmos herceg és George mint két tojás - ifaktor
Vilmos herceg és családja elegáns öltözetben a Wembley stadionban tapsol egy football mérkőzésen

Az Anglia-Németország EB-mérkőzésen, Vilmos herceg is jelen volt, mint az Angol Labdarúgó Szövetség elnőke, mint pedig édesapa.


Megvan a maga ára, ha herceg vagy. Nézz is ki úgy!

George herceg és szülei, Vilmos és Kate, a Wembley stadionban, testközelből figyelték meg, ahogy Anglia 2-0-ra legyőzi Németországot, ezzel búcsúztatva őket az Európa-bajnokságtól.

Az esemény okán, George meghúzta a váratlant és édesapjával, szinte teljesen megegyező ruhadarabot viseltek, amivel, ha nem lenne a körkülönbség, egyszerű is lenne őket összetéveszteni. Csíkos nyakkendő, klassz zakó. Ilyen egy igazi herceg.

Úgy tűnik George herceg meghozta a szerencsét az angolok számára, hiszen ezzel a győzelemmel, tovább menetelhetnek a végsőkig.

Mint az Angol Labdarúgó Szövetség elnöke, Vilmos gyakran jár focimeccsekre és a válogatott iránti szeretetének hangot is szokott adni. 2019-ben például George herceg egy angol mezben pózolt az Instagramon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!