Kate Middleton és Vilmos herceg YouTube-csatornát indított. - ifaktor
Vilmos herceg Kate Middleton kék pulcsiban felhőtlenül mosolyognak

A napokban Vilmos és Kate útnak indította első, közös YouTube-csatornájukat, hogy nézőiknek bepillantást engedjenek királyi életükbe.


Első, kb. 25 másodperces videójukban, az egész csatornát megalapozó intrót vezettek fel, ahol számos eseményen részt vesznek. Ezzel a jól megvágott videó anyaggal bemutatják, milyen kaliberű események kulisszái mögé pillanthatnak be azok, akik figyelemmel kísérik majd vlogjukat.

„ Vigyázz, mert ezek a srácok mindent rögzítenek"

Jegyezte meg Vilmos herceg nevetve.

Omid Scobie, aki gyakran tudósít a királyi családról, jegyezte meg egy Twitter-posztjában, hogy a család az Instagram-nevüket is megváltoztatta „KensingtonRoyal"-ról „Dukeanddutchesofcambridge"-re.
12.7 milliós követőtáboruk pedig gyaníthatóan minden egyes lépésükről tudni szeretne, így a YouTube-csatorna elindítása valószínűleg egy jól megalapozott stratégiai lépés eredményének tudható be.

Vilmos herceg és Kate fellelkesülése könnyen származhat onnan is, hogy Harry herceg és felesége Meghan Markle podcastje, tavaly óta hatalmas sikereket tudhat magáénak, főleg miután készítettek egy közös interjút a „Média királynőjével", Oprah Winfreyvel. Talán Vilmosék úgy érezték itt az idő, hogy ők is megmutassák, mennyire nyitottak a média és lelkes rajongóik felé.

Még az sem elképzelhetetlen, hogy Vilmos, Kate, Harry és Meghan egyszerre fognak egy videón szerepelni, vagy akár egymás vendégei is lesznek saját vlog adásukban. Így vagy úgy, akik imádják a királyi család körüli történéseket, ők most örömtáncot lejthetnek, ugyanis ez nagyot fog szólni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!