Vilmos herceg és Kate valószínűleg nem lesznek keresztszülők - ifaktor
Vilmos herceg és Kate valószínűleg nem lesznek keresztszülők

A királyi család „szakértői" szerint, Harry és Meghan listáján még csak rajta sincs Vilmos és Kate.


Harry herceg és Meghan Markle új gyermeke Lilibet, még csak pénteken látott napvilágot, de már elindultak a találgatások is, hogy ki lehetne a legalkalmasabb jelölt a keresztszülői pozíciók betöltésére. A fanatikus királyi család rajongói, pedig epekedve várnak minden publikációt az újszülött kislányról.

Szinte minden családban a keresztszülők szerepe különleges. Mi választhatjuk meg őket és nem kell, hogy minden esetben igazodjon a családi kötelékekhez. Ebben a megközelítésben Vilmos herceg lenne a logikus döntés, mint keresztapa, ugyanakkor több forrás arról számolt be, hogy még csak a megemlített nevek közt sincs Vilmos és Kate.

„Rengeteg pletyka kering arról, hogy ki lesz a gyermek keresztapja és keresztanyja. Egyet elárulhatok biztosra, nem Vilmos és Kate. Ez pedig azért van, mert a királyi család általában nem a rokonok közül választ keresztszülőt."

mondta Daisy McAndrew a Today-nek hétfőn.

Harry és Meghan elsőszülött gyermekük, Archie keresztszüleinek sem hozták nyilvánosságra kilétüket egészen 2020-ig.

A keresztanyuka Tiggy Pettifer lett, Vilmos és Harry egykori dadusa, a keresztapuka pedig Mark Dyer, Harry egyik mentora, aki Károly hercegnek is dolgozott.

„Amikor megnézzük ezt a két felnőttet, akiket a pár keresztszülőknek választott, egy dadus és egy apa figura, egy az egyben Angolok. Gyanítom, hogy az új keresztszülők egy az egyben amerikaik lesznek, így tovább erősítve az „új" életük mintáját."

mondta McAndrew.

Egyelőre nem tudni, hogy Harry és Meghan kit fognak választani, de egy biztos, mivel a királyi gyerkőcöknek lehet akár 6-8 keresztszülője is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!