Vilmos herceg fia majd-NEM George lett - ifaktor

Vilmos és Kate sokáig hezitáltak arról, hogy mi legyen a herceg neve.


George 8. születésnapja előtt nyilatkozott a királyi család, miszerint volt több név is a kalapban, mielőtt megszületett a herceg.

Kate Middleton-nak rengeteg elképzelése volt, milyen nevet adhatna a jövőbeli királynak, azonban végül a George mellett döntöttek.

„Vilmossal sok név megfordult a fejünkben."

Katie Nicholl, aki belsős hírekről szokott információkat adni, azt mondta, hogy Kate-nak az Alexander név is megfordult a fejében, ami azért szintén elég királyi.

A királyi család azonban nyitott volt a meglepetésekre, így nem akarták és végül nem is tudták meg addig a nemét a gyermeknek, ameddig meg nem született.

A 7 éves George, jelenleg a harmadik a férfiak sorában, nagypapája Károly és apja, Vilmos után.

Születésnapját, Július 22-én ünnepli majd a királyi család.

Kate nem tudja miért, de volt egy nagyon közeli érzése az Alexander névvel kapcsolatosan. Habár a születésig sejtelmük nem volt arról, hogy milyen nemű lesz a gyermek, mégis legbelül sejtette Kate, hogy fiú lesz.

Ismeretlen okokból azonban megváltoztatták döntésüket és végül a George név mellett döntöttek, ugyanakkor a trónörökös megkapta az édesanyja által nagyra becsült Alexander nevet is, így a teljes neve Vilmos és Kate gyermekének, George Alexander Louis lett.

Elképzelhető, hogy azért választották a George nevet, mert a királynő édesapját VI. George-nak hívták.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!