Vilmos herceg Ikrek? Még szép! - ifaktor
Vilmos herceg Ikrek? Még szép!
Prince William visiting Wallasey | Paul Townley | Flickr

Vilmos herceg Ikrek? Még szép!

Bár senkinek sem kell bemutatni, azért egy mondatban összefoglalnánk, mit is érdemes tudni róla. Vilmos herceg, a cambridge-i herceg (William Arthur Philip Louis) Károly walesi herceg és első felesége, Diana walesi hercegnő idősebb fia. Apai nagyszülei II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg, Edinburgh hercege. Az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a második helyet foglalja el. Ha néhány órával később születik, már a Rák csillagjegyűek táborát erősíti.


  • Született: 1982.06.21.
  • Születésének időpontja: 21:03
  • Születésének helye: Paddington, Longon
  • Foglalkozás: politikus
  • Csillagjegy: Ikrek

Arcelemzés:

Nem szabad lebecsülnünk Vilmos herceg rendkívüli intelligenciáját, melyről kivételesen magas homloka árulkodik. Nem csupán kivételes intelligenciát, de az arca és a fejformája csodálatos képzelőerőt és kreatív képességeket jelez – érdekes módon viszont ezek a tulajdonságok nem feltétlenül nyilvánvalóak a körülötte élők számára.

A szabályosan elhelyezkedő fülei hosszú életre engednek következtetni. Hogy tudatosan bánik a pénzügyeivel, azt a lefelé konyuló orra mutatja, de az alacsony szemöldök és a folyamatosan fókuszáló szemek arra utalnak, hogy amikor ráveszi magát a költekezésre, gyorsan cselekedik céljai elérése érdekében.

Erős és csontos testalkata hűen tükrözi, hogy fizikailag kiváló állapotban van, ami nem meglepő, hisz a herceg igazi sportember.

Vilmos remekül alkalmazkodik mindenhez és mindenkihez a különböző helyzetekben és ezt mi sem támasztja alá jobban, minthogy gyakorlatilag soha nem mondtak róla egy rossz szót sem annak ellenére, hogy a nyilvánosság előtt nőtt fel.

Igazi értelmiségi, ahogy az Ikrek általában – rengeteg különböző projektre koncentrál párhuzamosan és nagyon nehezen veszi észre, mikor kell lassítani és pihenni egy kicsit.

Magas érzelmi intelligenciájából és szociális érzékenységéből adódóan mindenféle jótékonysági és humanitárius ügy iránti elkötelezett, a katonai veteránok támogatásától kezdve az olyan vadvédelmi csoportok védnökségéig, mint a Tusk Trust.

Vilmos herceg, Isten éltessen sokáig!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!