Vin Diesel élne halna egy Halálos Iramban musicalért - ifaktor

A színész egy interjúban elmondta, hogy nagyon közelinek érezné az ötletet.


Vin Diesel Kelly Clarkson vendége volt, ahol a legújabb Halálos Iramban film promózása mellett, arról is kérdezte a színészt, hogy hogy áll a musicallel?

A színész elmondta, hogy ez egy hozzá közel álló téma, ugyanis roppant közel volt, hogy Nathan Detroit szerepét eljátssza a Guys and Dollsban, amit Steven Spielberg rendezett. Végül nem lett belőle semmi, azonban elmondta a színész, hogy élne halna egy musical szerepért.

Diesel nagyon érdekesnek tartana egy Halálos Iramban musicalt, de a Guys and Dolls újra játszásában is rendkívül érdekelt lenne, aminek az eredetijében Frank Sinatra játszott.

„Művész családból jövök és nagyon boldog vagyok, hogy ez így van és hogy támogatják az őrült ötleteimet is. Mindenkit arra bátorítok, hogy lépjen ki a komfort zónájából és álmodjon valami lehetetlennek tűnőt, mert abban van az igazi izgalom."

mondta a színész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!