Vin Diesel kikotyogta, hogy Charlize Theron is spinoff filmet kap - ifaktor
Charlize Tneron és Vin Diesel a Halálos Iram forgatásán

Cipher karaktere rendkívül jól eltalált, érzelmeket kiváltó jelenség volt, aminek előélete egy külön filmet is érdemel Diesel szerint.


Az új Halálos Iramban minden bizonnyal a nyár filmje lesz. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne dolgoznának újabb és újabb projekteken. Az egyik ilyen projekt Cipher spinoffja lesz, árulta el Vin Diesel.

Még 2019-ben a rendezésben is masszív szerepet vállaló Diesel elmondta, hogy három új spinoff is készülni fog, mivel tettek egy ígéretet az Universalnak.

Ez a női vonalon elindított szál pedig rendkívül ígéretesnek érkezik, hiszen végre megvalósíthatják azt, amit Diesel még 2017-ben kitalált.

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor fog dübörögni a forgatás és minden egyéb, mivel a Halálos Iramban 9 is késett, így elképzelhető, hogy ezek a külön projektek is csúsztak.

Michelle Rodriguez egyszer már majdnem elhagyta a francihest, mivel szerinte kevés női karakter volt a filmben. Ennek ellenére ő lesz az egyik főszereplője a Halálos Iramban 9-nek, de azt mondat egyszer a Bloombergnek, hogy:

„Úgy éreztem, nincs elég női hang a franchiseban. Fejlődnie kellene ennek az egésznek és haladnia a korral, nem csak a múltbéli demográfiai adatokra támaszkodni."

Kíváncsiak leszünk, hogy Cipher mikor lesz látható a képernyőkön, mint főszereplő!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!