Vin Diesel szerint Dwayne Johnson nem viselkedett profin a forgatáson - ifaktor
Dwayne Johnson és Vin Diesel fekete trikóban

Diesel rendezője is a filmeknek, így kemény kritikákkal illette a sziklát.


Az ellentét Dwayne Johnson és Vin Diesel között tovább fokozódott, miután egy Instagramra kikerült szöveg jelent meg arról, hogy Diesel egyáltalán nem volt megelégedve Johnson profiságával és teljesítményével, miközben a 2016-os Halálos Iramban filmet forgatták.

A Men's Health-nek adott interjújában Diesel elmondta, hogy erre a sztorira már rég fátylat borítottak, ugyanakkor elismerően beszél arról is, hogy Johnson igyekezett a legtöbbet beleadni a forgatásokba annak ellenére, hogy sokszor kritizálta Diesel és vaskalaposan viselkedett vele.

„Hobbs karakterét rendkívül nehéz feladat volt megtestesíteni."

mondta Diesel.

„Az én szemszögemből igenis dorgálásra és keménységre volt szükség, hogy a teljesítmény olyan legyen, amilyennek lennie kell. Producerként azt mondani, hogy 'Oké, válasszuk Dwayne Johnsont, mert pankrátor múltja van és azt, hogy a karakter titokzatos legyen, rá fogjuk erőltetni a mozivilágra és a közönségre is. – Hobbs kemény mint egy jó nagy tégla."

Majd folytatta

„Amire büszke vagyok, az az elhivatottság. Sok munkába tellett. Ott kellett legyünk és igen, néha keményen kellett szólnom. A szint nem Fellini, de azért amit én rendezek, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy olyan legyen, amilyennek lennie kell."

Azóta több filmben is szerepeltek együtt, illetve Dwayne Johnson karaktere egy saját spin-offot is kapott, amiben Jason Stathammel, alias Deckard Shaw-val szerepel együtt.

Az új Halálos Iramban 9, június 25-én érkezik az amerikai mozikba, így feltehetőleg nyáron már mi is láthatjuk majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!