Visszatér Zlatan Ibrahimovic - ifaktor
zlatan ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic, olyan, mint Arnold Schwarzenegger a Terminátorban: állandóan csak visszatér. Még a tavalyi szezon második felében tért vissza az AC Milanba, ahol korábban már bajnoki címre vezette csapatát 2012-ben, míg év végén egy titokzatos bejegyzést tett közzé a hivatalos közösségi oldalán és a sajtó rögtön megszellőztette annak a lehetőségét, hogy a svéd világklasszis novemberben visszatérhet hazája válogatottjába, amely mostanra valósult meg.


Janne Andersson svéd szövetségi kapitány kedden hozta nyilvánosságra a Georgia és Koszovó elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésekre, valamint az észtek elleni barátságos találkozóra készülő 26 fős névsort, amelyben az AC Milan 39 éves támadója is szerepel.

Zlatan – aki kiváló formában van a hétszeres BL-győztes csapatban – sajátos stílusában jelentette be, hogy ismét magára ölti a címeres mezt.

„Isten visszatérése"

– írta a klasszis.

Minden idők legeredményesebb svéd futballistája 116 mérkőzésen 62 gólt szerzett a válogatottban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!