Visszatért a YouTube-ra Kárpáti Rebeka - ifaktor

Hosszú kihagyás után ismét vlogolt Kárpáti Rebeka, melyben megmutatta, hogy hogyan telik egy hete. Videóját látva igencsak elfoglaltak és sűrűek a napjai, fotózás fotózás hátán, megbeszélések, Kinda-teendők, de egy kis frizura frissítés is belefért azért.


Korábban rendszeresen készített Rebeka tartalmakat a YouTube-platformjára, most azonban egy jó ideje nem láttunk tőle már videókat, hiszen néhány hónappal ezelőtt elindította saját ruhamárkáját- Kinda-, mely jócskán megtoldotta az amúgy is betáblázott napjait.

A hosszú kihagyásból egy heti vloggal tért vissza, melyben beleshettünk egy 'átlagos' hetébe. Elvitt minket egy fotózására, ahol a Tények Plusznak is interjút adott, mutatott néhány kulisszatitkot a Kinda kapcsán és beleshettünk a rohanó reggeleibe is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Filter vagy valóság? Csonka András drasztikus változáson esett át

Csonka András bizony meglepte rajongóit. Teljesen átalakította külsejét: nehéz eldönteni, hogy vajon szűrőt használt, avagy tényleg rászánta magát a változásra.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!