Viszkok Fruzsi Instagram-oldalán könyvet ajánl - ifaktor
Viszkok Fruzsi sárga pulcsiban könyvet olvas

Közösségi oldalán könyvet ajánl követőinek Viszkok Fruzsi legújabb posztjában. Szabó Magda: Abigél című könyvének teljes bűvöletébe került az influenszer és "feladja" rajongóinak kötelező olvasmányként.


Posztjában Fruzsi elárulja nekünk, hogy Szabó Magda már így is közel állt a szívéhez, hiszen két másik korábbi olvasmánya tőle, szintén nagy hatással volt rá. Az ifjúsági regényt úgy tűnik nem csak Fruzsina, hanem követőtábora is nagyon szereti. A képe alatti hozzászólásokban minden egyes komment a könyv dicséréséről szól, és pár óra alatt több ezer lájkot kapott a poszt.

„Ó Abigél, Abigél… vagy azt is mondhatnám, ó Magda, Magda!
Szabó Magda minden alkalommal csodát hoz az életembe! Az őz és Az ajtó után ez a történet is lenyűgözött, ami először egyszerű, lányiskolás ifjúsági sztorinak indul, majd a világháború szelében hirtelen a gyors felnőtté válás és különböző ideológiák összeütközésének helyszíne lesz. Testközelbe hozza a hétköznapi hősöket, akik a háború során a háttérben tevékenykednek, miközben lebilincselően mutatja be egy szigorú, református lányiskola mindennapjait a csodatevő Abigél bűvöletében.
Na ez tényleg kötelezően elolvasandó!"

– írta közösségi oldalán Fruzsi.

A közösségi média sztárja nagyon szépen megfogalmazta és összefoglalta miről is szól Szabó Magda egyik legsikeresebb regénye és fantasztikus, hogy fiataloknak népszerűsíti az olvasást Fruzsi.


Ne hagyd ki!