Új munkája van VV Alekosznak – ezúttal nagyon messzire ment - ifaktor
Nagy Alekosz itallal a kezében ingben
Alekosz a Facebook-oldalán gyakran posztol – legtöbbször megosztó – különböző témákban. Legutóbb mi is beszámoltunk róla, hogy tulajdonosította aktuális barátnőjét. Ezúttal még messzebbre ment...


Nagy Alekosz

„Vagyonőr vagyok, üzletember, sztár, és most már Taxisofőr. Cébét szereltettem a nyereményautóba. Kész a szállításra. Bűnözőkerületek, nem akadály. Az utazás alatt, kérdezhetsz sztárságról, tippeket kaphatsz ismerkedésről, nők esetében, diszkrét csókolódzás lehetséges. Keverd a kellemeset hasznossal! Fordulj hozzám, bizalommal!"

– jelentette be a hírt Facebook-oldalán Alekosz.

Nos, amennyiben még megvan az általa csak tulajdonaként emlegetett barátnő, a csókolózós résztől valószínűleg nem fog repesni...

A Való Világ negyedik szériájának győztese az utóbbi időben egyre többet szerepel a televízióban is. Legfőképpen a Life TV műsoraiban tűnik fel – az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban azt is elárulta, hogy konkrétan a televízió alkalmazásában áll, mint vagyonőr.

Úgy tűnik, hogy Alekosz mostantól vagyonőr, sztár és taxisofőr is egyben – legalábbis szerinte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!