Kellemetlen: VV Aurelionak már vágyfokozóra van szüksége - ifaktor
Aurelio Onorato Caversaccio az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy kipróbál egy újfajta vágyfokozót, és este „háborúba" megy, majd beszámol a tapasztalatairól.


„Faszikáim! Nézzétek csak mit kaptam! Erre én is kiváncsi vagyok nagyon! Teljesen természetes vágyfokozó, ami a nőknek és a férfiaknál egyaránt fokozza a nemi vágyat, növeli a libidót! Nem is szaporítanám itt tovább a szót kérem szépen, este >>háborúba<< megyek én.. Utána itt is dörzsölöm, hogy mi a pálya! Nem dicsekedni persze, csupán hatástanulmányt végzek a miheztartás végett..."

– írta a Való Világ korábbi versenyzője.

Nos, ugyan Aurelio mostanában nem a legfelkapottabb celeb (hiszen jelenleg bírósági eljárás is folyik ellene – a szerk.) – és természetesen a fentebbi szöveg egy reklám részeként jelent meg –, azért ennél nehéz kellemetlenebb témában hirdetni...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!