VV Bálint lemondott a védettségről - ifaktor
VV Bálint lemondott a védettségről, és reméli, hogy ismételten párbajozhat
Az előző párbaj győztese, miután nagy fölénnyel legyőzte VV Digót automatikusan védettséget kapott. A tegnapi részben azonban bejelentette, hogy erről a kiváltságról lemond.

Napok óta nagy a feszültség a villában Gábor, Bálint, és Dani között. Ezért sem volt meglepő, hogy a második kiválasztáson VV Gábort küldték harcba a társai. Viszont, mivel Bálint mellett Dani is védettséget élvez, esélye sem volt, hogy egyikükkel, egy párbaj formájában rendezze a nézeteltéréseket.

Ez most megváltozott, amikor Bálint bejelentette, hogy (a Való Világ történetében szinte példátlan módon) lemond a védettségről.

„Szeretnék lemondani a lila kendőről, és nagyon bízom benne, hogy Gábor engem fog kivinni párbajozni. Nem tudom elfogadni, hogy valaki ekkorát változzon, hogy valaki eddig eltudja titkolni a valódi személyiségét, hogy milyen ember is ő valójában. Vagy neki kell folytatnia ezt a játékot vagy nekem."

– mondta VV Bálint

Érdeklődve várjuk, hogy ezek után Gábor ki fogja-e hívni őt a második párbajra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!