VV Bálint lemondott a védettségről - ifaktor
Az előző párbaj győztese, miután nagy fölénnyel legyőzte VV Digót automatikusan védettséget kapott. A tegnapi részben azonban bejelentette, hogy erről a kiváltságról lemond.

Napok óta nagy a feszültség a villában Gábor, Bálint, és Dani között. Ezért sem volt meglepő, hogy a második kiválasztáson VV Gábort küldték harcba a társai. Viszont, mivel Bálint mellett Dani is védettséget élvez, esélye sem volt, hogy egyikükkel, egy párbaj formájában rendezze a nézeteltéréseket.

Ez most megváltozott, amikor Bálint bejelentette, hogy (a Való Világ történetében szinte példátlan módon) lemond a védettségről.

„Szeretnék lemondani a lila kendőről, és nagyon bízom benne, hogy Gábor engem fog kivinni párbajozni. Nem tudom elfogadni, hogy valaki ekkorát változzon, hogy valaki eddig eltudja titkolni a valódi személyiségét, hogy milyen ember is ő valójában. Vagy neki kell folytatnia ezt a játékot vagy nekem."

– mondta VV Bálint

Érdeklődve várjuk, hogy ezek után Gábor ki fogja-e hívni őt a második párbajra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Mérföldkőhöz érkezett Bekefi Viktória

Az énekesnő szinte szó szerint mérföldkőhöz érkezett az életében, ugyanis megvált szeretett kocsijától, aki 2016 óta volt hű társa az utakon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!