VV Greg szakápolóként segíti a koronavírus elleni küzdelmet - ifaktor
A magyar élő Ken babaként elhíresült, majd a Való Világban széleskörben megismert VV Greg, az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélt erről.


Az egykori Való Világ játékos már 10 éve dolgozik szakápolóként, amit a villába kerülésekor egy ideig félbeszakított, de utána visszatért szeretett hivatásához.

„Sokszor támadnak, hogy milyen rossz ember vagyok, de én úgy gondolom, hogy aki az egészségügyben dolgozik, pláne most eben a helyzetben, itt a frontvonalon ahogy harcolunk, én nem gondolom, hogy rossz embert ezt tudja így csinálni."

– mondta a videóban VV Greg.

Ezután azt is kifejtette, hogy soha nem gondolta volna, hogy ápolóként ennyire fontos szerepet fognak betölteni az egészségügyben, és hihetetlennek tartja azt a fajta összetartást, ami az egészszégügyi dolgozókat jellemzi, a világjárvány közepén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Tücsi rettentően hálás édesapjának

Akik már régebb óta követik a népszerű influenszert, Aryee Claudia Dedeit, ismertebb nevén Tücsit, nekik már feltűnhetett, hogy édesapjával nagyon szoros és remek kapcsolatot ápolnak. Háláját édesapja felé legújabb posztjában fejezte ki.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!