VV Virág és VV Dani szakítottak? - A jelek erre utalnak - ifaktor
VV Virág és VV Dani feketében csókolóznak

Már a követőknek is gyanús lett, hogy az egykori valóság show sztár párja, VV Virág és VV Dani mintha már nem alkotna egy párt.


A kérdés abszolút jogosan merült fel a rajongókban, hiszen mi is kiszúrtuk, hogy a páros nyár óta nem töltött fel közös fotót a közösségi médiában. VV Dani utolsó közös posztja tavasszal, míg VV Virágé nyáron történt.

Ezen kívül az is érdekes észrevétel, hogy a páros már nem kedveli a másik Instagram-oldalára feltöltött képét. Még az is feltűnt nekünk, hogy se Dani se Virág nem követi egymást a közösségi médiában.

Régi közös fotóikat még kint hagyták oldalaikon, azonban lehet, hogy ez csupán véletlen és elfelejtették törölni azokat, vagy pusztán az emlékeket szeretnék megőrizni a közösségi médiában.

,,Együtt vagytok még?"

- érkezett a kérdés Virágnak, amire egyelőre nem adott választ, így maradnak a találgatások a páros kapcsolatát illetően.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!