Weisz Fanni őszintén mesélt karrierje kezdetéről - ifaktor
Weisz Fanni fotózás közben

Legújabb posztjában a gyönyörű Weisz Fanni őszintén elmesélte követőinek, hogyan élte meg élete első fotózását. Megtudhatjuk tőle, hogyan indult a karrierje és milyen gondolatok, érzések kavarogtak benne akkoriban.


Az influenszer elárulta posztjában kedvelőinek, hogy pályafutása kezdetén még ő sem gondolta, hogy sikerülhet neki befutni modellként. Üzenetével követőit szeretné biztatni, hogy hallássérültként nem hitte sose, hogy neki sikerülhet és mégis ma Magyarország egyik leghíresebb modellje Fanni.

A bejegyzéshez egy tíz évvel ezelőtti fotót is megmutatott nekünk, amit Debreczeni Zita készített a modellről. A fotón Fanni ugyan olyan csinos és bájos, mint napjainkban.

"Szép estét. Köszönöm, hogy itt vagytok velem. Hoztam nektek egy régi fotót. Szeretném megosztani veletek pár gondolattal. Szeretnék valamit adni magamból, azért a sok kedvességért és szeretetért, amit tőletek kapok. A képen 19 éves voltam, az első fotózásom @zitadebreczeni -val. Akkor nagyon izgultam az járt a fejemben, huuuu a híres Debreczeni Zita fog fotózni te jó ég... Most így 10 év után jót mosolygok rajta. Zitával azóta is nagyon jó a kapcsolatunk. Szeretem őt a természetessége és a kedvessége miatt. Soha nem gondoltam volna, hogy modell leszek. Álmodoztam róla, de valahogy azt gondoltam, hogy a siketségem miatt ez lehetetlen. Pedig anya mindig bíztatott, a mami folyton fotózott, a papa agyon kényeztetett és imádott, a bátyám pedig mindig megvédett. Ennyi szeretet és törődés mellett mégis mindig kevesebbnek éreztem magam a hallóknál. Azt gondoltam a siketségem mindenhol akadályozni fog. Mégis sikerült. A mai napig felteszem magamnak a kérdést nap mint nap, hogy miért pont én lettem siket? De ezek a negatív gondolatok egy pillanat alatt eltűnnek s csak arra tudok gondolni, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy eljutottam idáig, hogy meg tudtam csinálni a siketségem ellenére is. Szerencsésnek érzem magam, mert jó helyre születtem, volt erőm és kitartásom, hogy megvalósítsam az álmaim. Biztos nektek is vannak álmaitok. Legyetek bátrak, erősek és kitartók. Higgyetek magatokban, és valósítsátok meg az álmaitokat ti is. Ha nekem sikerült, nektek is fog"

– olvashatjuk Weisz Fanni megható sorait.

A poszt alatt láthatjuk Debreczeni Dóra üzenetét is Fanni számára.

„Mind mások vagyunk! Kövérek és soványak, szőkék és barnák, szemüvegesek és nagyot hallók, de mindannyian szeretetből táplálkozunk! Ti nem, hogy kevesebbek, hanem sokkal többek vagytok. Ölellek Fannim, ezt nagyon szépen leírtad"

– írta Debreczeni Dória Fanni képéhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!