Ekkor tartják meg a Wellhello grandiózus koncertshowját - ifaktor
A koncerteket egyelőre ugyan nem engedélyezte a kormány, de a fokozatos lazításoknak hála már több együttes, zenész és előadóművész is elkezdte tervezni a fellépéseket.


Fluor és Diaz együttese a Wellhello például bejelentette, hogy az eredetileg május 29-re kitűzött Budapest Parkos koncertjüket szeptember 4-én fogják megtartani. De több bejelentés is történt már Parkos koncertekkel kapcsolatban, így például ByeAlexék is új időpontra tették a májusi fellépésüket.

„Május 29. helyett végül szeptember 4-én lesz az idei Budapest Parkos Wellhello Supershow, de a színpad már áll és a szezon is lassan elindul a koncertekkel. Jó lenne már titeket látni itt a színpad előtt"

– írta az oldalán az együttes egyik frontembere, Fluor Tomi.

Annyi biztos, hogy az előadóművészek már nagyon bíznak abban, hogy mielőbb lehet fellépéseket szervezni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Gwen Stefani és Blake Shelton közelgő esküvőjükről beszéltek

A „The Voice" társsztárjai tavaly októberben jelentették be eljegyzésüket, az esküvőt várhatóan nyáron tartják majd. Mindketten határozottan kijelentették, hogy csak akkor kerülhet sor a ceremóniára, ha rendeződik a vírushelyzet és minden hozzátartozójuk biztonságosan részt tud venni a jeles eseményen.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!