Fluor Tomi megvált sapkájától a Wellhello vadonatúj klipjében - ifaktor
Tegnap este Wellhello klippremier volt a YouTube-on, új lemezük legelső dalához készítették a videót, ami a Zsúr címet kapta.


Érdekesség, hogy a klipben Fluor Tomi végig sapka nélkül látható, ami nagyon nem megszokott tőle, ugyanis a rapper a karrierje kezdete óta szinte mindig sapkát hordott. Egyedüli kivétel talán a Nyerő Páros című RTL-es műsor volt melyben olykor-olykor feltűnt kedvenc kiegészítője nélkül. Illetve, amikor az Álarcos énekesben lelepleződött szintén nem volt rajta hatalmas sapkagyűjteményének egyik darabja sem.

Diaz Insta-oldalán kitért rá, hogy a Zsúr az új lemezük első dala, de a Wellhello rajongóknak nem kell sokat várniuk a többi szerzeményekre sem, ugyanis a következő hetekben folyamatosan hozzák majd az újabbnál újabb dalokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Bochkor Gábor teljesen kiakadt! Most megtudhatjuk miért nincs fenn egyetlen közösségi oldalon sem

Bochkor Gábor rádióműsorában egy betelefonáló éppen Sári Évit támadta és a műsorvezető keményen fejezte ki nem tetszését, valamint elmondta miért nem kedveli a közösségi hálókat.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!