Will Smith ismét megmutatta hatalmas sörhasát - ifaktor
Will Smith-ről már korábban is megírtuk, hogy óriási sörhasat növesztett a pandémia alatt, amivel a népszerű világsztár is teljesen tisztában van.


„Ez az a test, ami átsegített egy világjárványon és számtalan napon, amikor a spájzban legeltem. Szeretem ezt a testet, de jobban szeretném magam érezni. Nincs több éjjeli muffin! Életem legjobb formájában leszek!"

– írta korábban a színész, aki azonban elhatározta, hogy mindent megtesz a fogyás érdekében.

A legutóbb közzétett videójában pedig ennek szemtanúi lehetünk, hiszen látható rajta, amint a rapperként is ténykedő színész folyamatosan edz, hogy lentebb adjon a súlyából. Végeredményben pedig úgy nézi, hatásos amit csinál!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!