Will Smith lehet Amerika következő elnöke? - ifaktor

A híres színész és zenész már korábban is gondolkozott rajta, hogy beszálljon a politikába, hiszen elfogadhatatlannak tartotta, amit még Donald Trump művelt az Egyesült Államokban és ennek sokszor hangot is adott.


Will Smith a Pod Saves America podcast legújabb adásában beszélt arról, hogy továbbra is érdekli a politika és nem tartja kizártnak, hogy egyszer elinduljon az elnöki pozícióért. A többszörös Oscar-díj jelölt színész, úgy fogalmazott, hogy előszőr hagyja, hogy az új elnökség rendbe tegye a hivatalt, utána viszont egy bizonyos ponton majd átgondolja, hogy belépjen-e a politikai a szférába, de minden bizonnyal kiveszi a részét majd belőle.

Végül hozzátette Smith, hogy:

„Abszolút van véleményem mindenről: optimista vagyok, bizakodó vagyok, hiszek az emberek közötti megértésben és hiszek a harmónia lehetőségében."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A mi kis falunk – ma este újra képernyőn

Ha valamit érdemes ma este néznünk a televízió képernyőjén, akkor az nem más, mint a nagy sikerű magyar televíziós vígjátéksorozat, A mi kis falunk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!