Windsorban teázgatott Joe Biden és Erzsébet királynő - ifaktor
Joe és Jill Biden és Erzsébet királyné egy közös találkozón

Az amerikai elnököt és feleségét vendégül látta Anglia királynője.

Joe Biden és felesége Európába érkezett, pontosan Angliába, hogy beszélgessenek egy jó ízűt Erzsébet királynéval. A beszélgetés témája többnyire politikai tartalmú volt, azonban szemmel láthatólag jól felkészült volt az amerikai delegáció, ami a protokollt illeti.

Joe és Jill Bident vasárnap délután látta vendégül Erzsébet királyné a windsori kastélyban és minden bizonnyal fontos volt számára ez a találkozó, ugyanis olyan felkészültséget rendelt el, hogy még az utolsó, szabadságon lévő őrnek is le kellett porolnia a vörös kabátját és hosszú kalapját.

Amikor Bidenék megjelentek a publikum előtt, a királyné egy pódiumon várt rájuk, ahol többek között elhangzott az amerikai himnusz is és az egyéb üdvözlési formák létező összes sziluettje. Biden annyira felkészült volt, hogy még arra is figyelt, amire Trump képtelen volt. Ez pedig az, hogy SOHA de SOHA ne sétálj a királynő előtt, ezzel kitakarva őt.

Bidenék és a királynő között egyébként, rendkívül kellemes hangulatban telt a találkozó és kíváncsian várjuk, milyen politikailag kedvező döntéseket sikerült megbeszélni a két félnek.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!