Kiderült: ők lesznek az X-Faktor 10. évadának mentorai - ifaktor
az X-Faktor 2019-es évadának mentorai állva tapsolnak

Az X-Faktor jubileumi évadát eredetileg a tavalyi évre tervezték, a koronavírus-világjárvány miatt azonban 2021-re halasztották. Az X-Faktor közösségi oldalain az utóbbi napokban több bejelentést is belengettek, melyek közül a legfrissebb a mentorok kilétét felfedő Fókusz riport.Ám, mielőtt még az ítészek kilétére rátérnénk: már korábban kiderült, hogy a tehetségkutató műsorvezetője Miller Dávid lesz, aki Banánként megnyerte az Álarcos énekes legutóbbi évadát.

A Reggeli műsorvezetőjének „mélyvízbe dobására" azért is volt szükség, mivel az X-Faktor korábbi műsorvezetője, Kiss Ramóna időközben átigazolt a rivális kereskedelmi csatornához (ahol egyébként eddig mindössze egyetlen műsort vezetett: a Dancing with the Starst Stohl Andrással – a szerk.)

A mentorok kilétéről az utóbbi időben több pletyka is keringett: hosszú ideig tartotta magát a szóbeszéd, miszerint Puskás Petit és Dallos Bogit is lecseréli a csatorna.

Utóbbiban nem tévedtek, hiszen Dallos valóban nem marad, helyette az új mentor Csobot Adél lesz. Vagyis a műsor történetében először, a mentorok között helyet kap egy egykori versenyző.

Csobot Adél 9 éves, az X-Faktor harmadik szériájában szerepelt, ahol egészen a harmadik helyig menetelt, mentora Malek Miklós volt. Az énekesnő nem csak karrierjét, de párját is a műsornak köszönheti, itt ismerte meg ugyanis az akkor épp az X-Faktor műsorvezetőjéként dolgozó Istenes Bencét, akivel azóta már két közös gyermekük is született.

A műsor tehát idén tizedik alkalommal keresi Magyarország legtehetségesebb előadóit, akik fáradhatatlanul jelentkeznek továbbra is, noha nem mindenkinek jött be hosszútávon az tehetségkutató. Korábbi írásunkban összeszedtünk néhány korábbi X-Faktorost, akik azóta teljesen eltűntek a nyilvánosság elől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!