X-Faktoros szereplésére emlékezett vissza Radics Gigi - ifaktor
X-Faktoros szereplésére emlékezett vissza Radics Gigi
Radics Gigi karrierje a TV2 tehetségkutatójának a Megasztárnak a megnyerésével kezdődött, később azonban elvállalta a konkurens csatorna hasonló műsorának az X-Faktornak a mentori pozícióját. Most erre az időszakra emlékezett vissza közösségi oldalán.


Radics Gigi 2017-ben és 2018-ban két évadon keresztül volt az X-Faktor mentora, mindkétszer a Puskás Peti, Byealex, Gáspár Laci trió mellé ült be a mentori székbe. A győzelem végül egyik évadban sem jött össze a versenyzőinek, de Gigi karrierjében így is egy örökre meghatározó élmény maradhat, volt tehetségkutató győztesként, hogy egy ilyen versenyt a másik oldalról is átélhetett.

Most posztjában azonkívül, hogy visszaemlékszik a szép emlékekre, egyben jelentkezésre is buzdítja azokat, akik tehetségüket eddig még csak otthon csillogtatták meg.

„Szeretem ezt a fotót. Csodás időszak volt az életemben, amikor az X-faktor egyik mentoraként kísérhettem végig a tehetségek útját. Olyanok voltunk mentortársaimmal és a csodálatos stábbal, mint egy kis család. Úgy hallottam idén is lehet jelentkezni! Tehetségek, ne bujkáljatok tovább!!! Mutassátok meg magatokat ti is az X-faktor színpadán, hogy ne csak a fürdőszoba falai, hanem mi is hallgathassuk a hangotokat. (Mármint én itthonról fogom nézni, de figyelek, azt megígérhetem.)"

– írta közösségi oldalán az énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!