Feng Ya Ou : nem a Sztárban Sztár alatt jöttünk össze - ifaktor
Békefi Viki és FEng Ya Ou
Békefi Viktória és Feng Ya Ou a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató műsorban ismerkedtek meg, de Ya Ou most bevallotta, hogy nem a forgatások alatt lettek egy pár.


Noha egy közös klippremier volt az apropója annak, hogy az álompár szerepelt a LifeTV Ébredj Velünk című műsorában, azonban elkerülhetetlen volt a TV2 tehetségkutatójában való szereplésük is.

Békefi Viktória, Ya Ou Feng

lifetv.hu

„Megmondjuk őszintén, hogy azért mi odafigyelünk arra, amikor a versenyben voltunk, hogy egyéb dolgokat ne engedjünk be, hanem magunkra figyeljünk. Mindenki azt mondta, hogy sejtette, hogy köztünk van/volt valami, de mi is csak sejtettük. Nem volt olyan, hogy mi a backstage-ben összegabalyodtunk volna, meg ilyenek, hiszen volt elég dolgunk. Valójában az első randink az a műsor után egy héttel volt, de persze kellett hozzá az a néhány hónap, hogy megismerjük egymást és szimpatizáljunk egymással"

– válaszolta Ábel Anita kérdésére Ya Ou.

Az akkoriban - és most is - álompárként emlegetett duó, azóta is teljes harmóniában él és dolgozik, ami a stúdióban is érezhető volt.

„Mondjátok már, hogy szoktatok azért veszekedni is"

– vetette fel egy ponton Ábel Anita.

„Persze, hogy szoktunk, ahogy minden kapcsolatban, de inkább igyekszünk mindig a kapcsolatunk építésével foglalkozni"

– válaszolta Viki és Ya Ou, akik már kapcsolatuk eleje óta együtt is élnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!