Feng Ya Ou és Békefi Viki új duettel jelentkeznek, ezúttal azonban nem csak énekelnek - ifaktor

A párnak már jött ki közös dala december elején, az Egész évben ölelnélek egy kedves karácsonyi szám lett, most viszont teljesen más oldalukat mutatják meg.


A Sztárban Sztár leszek korábbi versenyzői egy igazi szenvedélyes párrá alakulnak át, és a legújabb duettjükben az éneklés mellett táncolni is fognak. A munkafolyamatok már nagyban zajlanak: egy ideje tartanak már a táncpróbák, a koreográfia is elkészült és jövő héten a klipet is leforgatják a dalhoz.

Ya Ou egy részletet is megosztott az Instagram oldalán a TALÁLKOZNÁNK akusztikus verziójából, amit a Manna FM-en adtak elő, a szenvedély ott még elmaradt, de már nem sokat kell rá várni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!