Feng Ya Ou és Békefi Viki új duettel jelentkeznek, ezúttal azonban nem csak énekelnek - ifaktor

A párnak már jött ki közös dala december elején, az Egész évben ölelnélek egy kedves karácsonyi szám lett, most viszont teljesen más oldalukat mutatják meg.


A Sztárban Sztár leszek korábbi versenyzői egy igazi szenvedélyes párrá alakulnak át, és a legújabb duettjükben az éneklés mellett táncolni is fognak. A munkafolyamatok már nagyban zajlanak: egy ideje tartanak már a táncpróbák, a koreográfia is elkészült és jövő héten a klipet is leforgatják a dalhoz.

Ya Ou egy részletet is megosztott az Instagram oldalán a TALÁLKOZNÁNK akusztikus verziójából, amit a Manna FM-en adtak elő, a szenvedély ott még elmaradt, de már nem sokat kell rá várni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!