Curtis nagy slágerét dolgozta fel Feng Ya Ou - ifaktor
Feng Ya Ou kedveli az acapella feldolgozásokat, már több nagy slágert hallhattunk tőle ilyen verzióban. Ezúttal Curtis dalára került a sor.


A X-Faktor és a Sztárban Sztár leszek! korábbi versenyzője a rapper egyik legnagyobb slágerét, a Lehetne újra februárt dolgozta fel. Ya Ou elmondta, hogy barátnőjével Vikivel is tervezték, hogy közösen eléneklik a dalt, de túl nagy volt a kísértés, úgyhogy végül egyedül csinálta meg.

„Nagyon szeretem ezt a dalt és miközben keresgettem a következő feldolgozást, nem is értettem, hogy miért nem jutott eddig eszembe. Pedig Vikivel is szerettük volna feldolgozni de nem tudtam ellenállni a kísértésnek🙏🏽"

– írta Instagram-bejegyzésében az énekes.

Ya Ou korábban már számos népszerű dalnak készítette el az acapella verzióját. Többek között Pápai Joci Euróvíziót is megjárt szerzeményének Az én apámnak, vagy épp a tavalyi év egyik legnagyobb slágerének a Dance Monkey-nak is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!