Curtis nagy slágerét dolgozta fel Feng Ya Ou - ifaktor
Feng Ya Ou kedveli az acapella feldolgozásokat, már több nagy slágert hallhattunk tőle ilyen verzióban. Ezúttal Curtis dalára került a sor.


A X-Faktor és a Sztárban Sztár leszek! korábbi versenyzője a rapper egyik legnagyobb slágerét, a Lehetne újra februárt dolgozta fel. Ya Ou elmondta, hogy barátnőjével Vikivel is tervezték, hogy közösen eléneklik a dalt, de túl nagy volt a kísértés, úgyhogy végül egyedül csinálta meg.

„Nagyon szeretem ezt a dalt és miközben keresgettem a következő feldolgozást, nem is értettem, hogy miért nem jutott eddig eszembe. Pedig Vikivel is szerettük volna feldolgozni de nem tudtam ellenállni a kísértésnek🙏🏽"

– írta Instagram-bejegyzésében az énekes.

Ya Ou korábban már számos népszerű dalnak készítette el az acapella verzióját. Többek között Pápai Joci Euróvíziót is megjárt szerzeményének Az én apámnak, vagy épp a tavalyi év egyik legnagyobb slágerének a Dance Monkey-nak is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!