Készülő feldolgozásából mutatott részletet Feng Ya Ou - ifaktor

Feng Ya Ou Instagram-oldalán számolt be róla, hogy újabb acapella feldolgozása van készülőben, amiből követőinek már egy kis ízelítőt is mutatott.


„Készül a legújabb ACAPELLA feldolgozásom Jason Derulo Take you dancing című dalából, amiből egy kis részletet is hallhattok, ha tovább lapoztok🔥
Most van IDŐM azért, úgyhogy igyekszem kimaxolni. Hetek óta dolgozom rajta, próbálok új dolgokat is belevinni úgyhogy már nagyon várom, hogy kész legyen."

– írta közösségi oldalán Ya Ou.

Az X-Faktor és a Sztárban Sztár Leszek! egykori versenyzője korábban már olyan nagy sikerű dalok acapella verziójával örvendeztetett meg minket a YouTube-csatornáján, mint Pápai Joci Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt száma Az én apám, Horváth Tamás egyik legnépszerűbb dala a Meggyfa, vagy épp Tones and I világslágere a Dance Monkey.

Mi már nagyon várjuk, hogy mi fog kisülni ebből a Jason Derulo feldolgozásból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!