Készülő feldolgozásából mutatott részletet Feng Ya Ou - ifaktor

Feng Ya Ou Instagram-oldalán számolt be róla, hogy újabb acapella feldolgozása van készülőben, amiből követőinek már egy kis ízelítőt is mutatott.


„Készül a legújabb ACAPELLA feldolgozásom Jason Derulo Take you dancing című dalából, amiből egy kis részletet is hallhattok, ha tovább lapoztok🔥
Most van IDŐM azért, úgyhogy igyekszem kimaxolni. Hetek óta dolgozom rajta, próbálok új dolgokat is belevinni úgyhogy már nagyon várom, hogy kész legyen."

– írta közösségi oldalán Ya Ou.

Az X-Faktor és a Sztárban Sztár Leszek! egykori versenyzője korábban már olyan nagy sikerű dalok acapella verziójával örvendeztetett meg minket a YouTube-csatornáján, mint Pápai Joci Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt száma Az én apám, Horváth Tamás egyik legnépszerűbb dala a Meggyfa, vagy épp Tones and I világslágere a Dance Monkey.

Mi már nagyon várjuk, hogy mi fog kisülni ebből a Jason Derulo feldolgozásból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Dér Heni bakizott, a komment cunami pedig rázúdúlt

Az utóbbi időben egyre több negatív kritika érte az énekesnőt, Dér Henit, amiket már egyre jobban kezelt közösségi oldalán. Most egy újabb bakit követett el, amiért megint érkezett a kommentáradat legutóbbi posztjánál.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!