Young G gyermeke anyukáját már most szétrúgja - ifaktor

Instagram-oldalán számolt be a pontos időpontról a népszerű rapper, Young Béci, akinek már második gyermeke születik meg hamarosan.


A zenész közösségi oldalán mesélte el követőinek, hogy pontosan mikor is születik gyermekük, illetve, hogy kedvesének, Norinának milyen kínokat kell átélnie a várandósság során. Köztük például azt is, hogy gyermekük jelenleg szét rugdossa édesanyját.

Béci és Norina egy közös kismama fotózáson vettek részt, amiből remek fotók kerekedtek és ezeket meg is mutatta a páros követőinek Insta-oldalukon.

„7 hét pontosan! 7!
Úgy telik az idő, hogy lassan azt veszem észre, hogy a karomban fogom a kis Norinámat!♥️👨🍼
Édes életem Hála isten, hogy ennyire erős vagy és hála istennek azért sok sok jó dolog is történik közben ami eltörpíti a negatív dolgokat!
Imádom, hogy vagy és imádom a közös gyermekünket, csak ne rugná oly gyakran szét az anyját🤣 de hát ez van!
Ezt az erős temperamentumot tőlünk hozza!"

– írta Insta-oldalán Béci.

Norina oldalán több képet is láthatunk a remek fotósorozatból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!