Kőrözik a népszerű YouTubert! - ifaktor

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszaktevés bűntette miatt kőrözi a VIII. kerületi Rendőrkapitányság Kuno Máriót, aki Mario néven ismert a közösségi média platformokon.Márió ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja október 30-án adott ki elfogató parancsot – a már említett – közfeladatot ellátó személy elleni vétség miatt.

Az Instagramon és a YouTube-on is több mint 100 ezer követővel rendelkező internetsztár utoljára öt napja posztolt.

Márió a zenében is otthon van, így rengeteg muzsikát vesz fel. A legnagyobb videómegosztón Senorita című dala már 10 millió megtekintés felett jár, míg az Esemmel közös produkciója, a Semmi gond pedig megközelíti a 10 milliós nézettséget.

Legújabb videóklipjét éppen a korábban említett, eddigi utolsó Insta-bejegyzésében osztotta meg.

„Hosszú idő után pontot tettünk vitánk végére @younggbeci -vel és megbeszéltünk mindent, ennek örömére pedig készítettünk egy közös dalt. Fogadjátok hát sok szeretettel a >>Rossznak születtem<< című dalunkat!"

– látható a bejegyzésben.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!