YouTube koronázatlan királya: Dancsó Péter videói - ifaktor

Dancsó Péter idestova több mint hét éve foglalkozik videók gyártásával a YouTube-ra. Az internetmogul az évek során a legkülönfélébb tartalmakkal örvendeztette meg rajongóit. A több mint 1 millió követővel rendelkező influenszer legnézettebb tartalmai között szemezgettünk.


Egészen hihetetlen, hogy az első helyen egy film 'elemzése' végzett. Méghozzá nem is akármilyen filmé, hiszen a Jégvarázs című animációs mese paródiája több mint 3,6 millió megtekintést tudhat magáénak.

A második helyre Dancsó két zeneszáma közül az elsőt tettük (mégiscsak az-az első és eredeti), ami a Milliomos címet viseli.

A következő videót ismét egy film ihlette, méghozzá a 2009-es Gyilkos cápa vs. óriáspolip című 'klasszikus'. Kétségkívül ebben az esetben bőven teret ad és megágyaz a kritikának a film.

Mit nem szabad sohasem? – ezt a címet viseli Dancsó negyedik helyen végzett videója, amelyben egy olyan videót parodizál ki, ami eredetileg a vonatbalesetek megelőzésének tudnivalóit hivatott dokumentálni.

Az utolsó helyen végzett videóban Dancsó az internet legkínosabb videóit gyűjtötte össze nekünk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték

Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!