YouTuberek és cicák a Szerinted?-csatornán - ifaktor
Szerinted? YouTube-csatorna logója

A Szerinted? YouTube-csatorna legújabb részében négy hazai ismert influenszernek mutattak meg olyan karácsonyi reklámokat, amiket megállítva egy adott ponton a véleményvezéreknek folytatniuk kell. A játékot nehezítette, nem híres és nagyon ismert reklámokat mutattak be nekik.


A videóban elmesélik az influenszerek, hogy nem néznek televíziót már nagyon régóta így nem biztosak benne, hogy ismerni fogják az adott reklámokat. A játékban kapnak pár segítséget is kismacskák személyében.

Az első reklám végét egyik influenszernek se sikerült kitalálnia, ezért érkezett is hozzájuk az első kiscica segítség. A nehezítésük az volt a játékosoknak, hogy a helyes válasz hiányában nem simogathatták meg a kisállatot, csak ha sikerült eltalálni a reklámok befejezését. Természetesen ez nehezen valósult meg, hiszen Béni, Frédi és Vilma cica ellenállhatatlanul cukik voltak.

A YouTube-csatorna célja a kiscicákkal, az állatok örökbefogadásának népszerűsítése volt, a leírásban megosztották a menhely elérhetőségeit, ahonnan a segítő cicák is érkeztek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!