A népszerű modell egy nem hétköznapi bejegyzéssel köszönti nő társait nőnap alkalmából. - ifaktor
A népszerű modell egy nem hétköznapi bejegyzéssel köszönti nő társait nőnap alkalmából. Linda Olaszországba, a gyönyörű Firenze városába kalauzol minket #throwback fotójával, melyen elmondása szerint kedvenc festményevel pózol.


A festmény nem más, mint Boticelli - Vénusz születése című műalkotása. Linda mesél arról, hogy a festmény mit is jelentett neki pár évvel ezelőtt, mikor megtekinthette az Uffizi múzeumban, és még lehetett ilyen programokat csinálni.

A bejegyzés és a kép ide kattintva látható.

Az influencer arról számol be, hogy véleménye szerint a festményen szereplő hölgy testesíti meg mindazt, amit számára jelenti a nő: tisztaság, erősség de ugyanakkor gyengédség.

Linda mindezt azért hozta fel, mert úgy gondolja, hogy Ő és minden nőtársa szerepel a festményen, Vénusz személyében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!