A népszerű modell egy nem hétköznapi bejegyzéssel köszönti nő társait nőnap alkalmából. - ifaktor
A népszerű modell egy nem hétköznapi bejegyzéssel köszönti nő társait nőnap alkalmából. Linda Olaszországba, a gyönyörű Firenze városába kalauzol minket #throwback fotójával, melyen elmondása szerint kedvenc festményevel pózol.


A festmény nem más, mint Boticelli - Vénusz születése című műalkotása. Linda mesél arról, hogy a festmény mit is jelentett neki pár évvel ezelőtt, mikor megtekinthette az Uffizi múzeumban, és még lehetett ilyen programokat csinálni.

A bejegyzés és a kép ide kattintva látható.

Az influencer arról számol be, hogy véleménye szerint a festményen szereplő hölgy testesíti meg mindazt, amit számára jelenti a nő: tisztaság, erősség de ugyanakkor gyengédség.

Linda mindezt azért hozta fel, mert úgy gondolja, hogy Ő és minden nőtársa szerepel a festményen, Vénusz személyében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!