Zimány Linda a TikTokon árulta el, hogy randizik valakivel - ifaktor

A népszerű hazai modell, Zimány Linda még csak kezdő TikTokker, aki nem olyan régen vágott bele a platform megismerésébe. Az influenszer azonban mintha kicsit bátrabban engedné be követőit ezen az oldalon.


Nem rég feltöltött TikTok-videójában ugyanis Zimány Linda elárulta, hogy randizik valakivel és habár elég bizonytalan még a dolog és sok kérdés nincs letisztázva, az már tuti, hogy nem unatkozik a gyönyörű modell.

Persze a videó egy trendre épül, amihez egy hangot kell használni, ami minden kérdésre azt a választ adja: „nem tudom". Úgyhogy még az is lehet, hogy Linda csak a 2021-es évet parodizálja vele a randizás terén.

Mindenesetre mi szurkolunk a modellnek, hogy a „nem tudom"-okból igenek legyenek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!