Zimány Linda kirobbanó formában van - ifaktor

A 34 éves modell bátran letagadhatna 10 évet az életkorából anélkül, hogy bárki gyanakodna.


Linda még a 2000-es évek elején kezdte pályafutását modellként, számos szépségversenyen vett részt, melyek közül kiemelkedő eredményeket ért el- I., II. helyezett, különdíj. Emellett kipróbálta magát műsorvezetőként is a Cool Tv-ben és a Duna Televízióban. 2014-ben pedig megszerezte jogász diplomáját.

Visszatérve arra, hogy mi lehet Linda titka formáját illetően. Instagram-oldala alapján aktívan sportol, kitartása talán annak is köszönhető, hogy jó néhány mozgásformát folytat. Láthatjuk konditermi edzés, pilates, infraslim és jóga közben is.


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!