Zseniális TikTok-videókat készít Csonka András- a nevetés garantált - ifaktor

Az ismert televíziós műsorvezető páratlan humorát a TikTok-platformján is kamatoztatja, méghozzá nem is akárhogy.


Színészi vénája az összes videójában megmutatkozik, mellyel nem csak tehetségét mutatja meg, hanem zseniális humorát is. Olyan ikonikus tévés jelenteket alkot újra, mint amit a Mónika show-ban láthattunk korábban., emellett megszólaltatja Győzikét és Bea asszonyt is egy-egy videójában.

Arra is volt példa, hogy a jelenlegi járványügyi intézkedéseket és korlátozásokat figurázza ki.

@csonka.andras

Soha ne nyúlj más zacskójához, nem úgy, mint Marika néni😂 #baromság #monikashow #humor #nemvagyoknormalis #szinesz #vicces

@csonka.andras

Bea asszonynak is megvan a maga baja😂 #humor #vicces #beaasszony #gyozike #monikashow #szinesz #nemvagyoknormalis #foryou

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!