Zseniális TikTok-videóval jelentkeztek az X-Faktor mentorai - ifaktor
Az X-Faktor mentorai (Csobot Adél, Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci) egy nagyon humoros videóval jelentkezett az RTL X-Faktoros TikTok-oldalán.


A videóban olyan kérdésekre kapunk választ, minthogy: kinek a mentoráltja fog győzni? Ki perdül először táncra? Ki fog a legjobban öltözködni?

A mentorok mindezekre egyesével – egymás válaszairól nem tudva – válaszoltak. Mindennek a vége pedig egy remek videó lett!

@rtlxfaktor

🔥 @itsbyealexbitch @gasparlaci777 @apuskaspeti_puskaspeti ##xfaktor ##tevagyazx ##xfaktorhu

♬ eredeti hang - rtlxfaktor

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!