Két plasztikai műtéten is átesett a Való Világ 10 szereplője - ifaktor

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, szerdán költözött be az RTL II Való Világ 10 villájába VV Bálint és VV Mercédesz. Utóbbi őszintén vallott plasztikai műtéteiről.


A 26 éves, idegenforgalmi diplomával rendelkező kazincbarcikai lány már két hónapja munkanélküli, azelőtt több éven át szállodában dolgozott. Utóbbi éveit Dubaiban töltötte először recepciósként majd rendezvényszervezőként. Külföldön 10-15 kiló plusszal is gazdagabb lett, ezért szeptemberben kés alá feküdt: előbb zsírleszíváson, majd egy mellműtéten esett át.

„Jelenleg szingli vagyok, amióta átestem a renoválásom, senki nem látta az új testemet, ezt majd a villában fogom megmutatni."

– hívta fel a figyelmet VV Mercédesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd Facebook-oldalunkat!

via Velvet

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!