Zsozéatya új szerepben próbálta ki magát: Főzős videót készített - ifaktor

Zsozéatya a legújabb Youtube videójában ott hagyta a számítógépet és a konyhapult mögött próbálta ki magát. Az életmódváltáson áteső youtuber diétás ételek bemutatásával próbál segíteni a karácsonykor felszedett kilók leadásában.


Zsozé csatornáján november 12-én jött ki a ZSERMINÁTOR sorozat az első részével, amelyben arról is beszél, hogy milyen okok vezettek oda, hogy egy életmódváltást akar véghez vinni az életében. Az új videójában is szóba kerül, hogy legalább 10-15 kilót le szeretne adni, ennek a fő oka pedig nem az esztétikum, hanem hogy jobban érezze magát a bőrében és pozitívabban tudjon gondolkodni.

Azt is elmeséli, hogy az edzések mellett komoly diétát is folytatott, egy teljes hónapig nagyon kevés kalóriát fogyasztott, nulla szén-hidráttal. Majd egy működőképes, diétás reggelit, ebédet és vacsorát is elkészített.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Pénzt csinálnak Schumacher nevéből a családtagok

Sokak szerint kicsit visszás, hogy míg a családtagok a többszörös Forma1-es világbajnok állapotáról semmit nem árulnak el az utóbbi időben, mégis az életéről filmet forgattak, amelyet a Netflixen láthatnak majd a nézők.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!